Ons gastenboek

Bent u tevreden? Laat het ons en anderen weten. Kritiek of verbeterpunten? Ook die willen we graag weten zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

26. jan, 2019

Max Cramer

Sinds twee weken zitten we weer op twee prachtig gerestaureerde Charleys. Niet alleen de hoes maar ook het binnenwerk is vernieuwd. Wij zijn heel tevreden over de ontvangst, het advies, de grote deskundigheid, de passie en de uitvoering. Bovendien ook
nog heel snel! Ze zijn weer als nieuw en zitten geweldig. Een aanrader!

23. jul, 2017

Greetje Domerchie - Zwolle

Wij hebben deze week 2 fauteuils laten bekleden door Masterdesign, waarvan 1 Montis Charly en toen we ze ophaalden, waren we bijzonder aangenaam verrast! Ze zijn echt weer als nieuw en we zijn dan ook bijzonder tevreden. Een echte aanrader dus!

14. dec, 2016

Paul van Loon

Wij hebben onze Leolux Pallone door Master Design opnieuw laten stofferen. Zijn zeer goed ontvangen en hebben een goed advies gekregen over de keuze van de materialen. Snel en goed gestoffeerd.Rugleuning is strakker dan origineel.

Zeer mooi geworden.

21. jan, 2015

B.Nijk

Wij hebben door Master Design onze 4 Monitis Chaplin stoeltjes en een Charly laten bekleden. Door het zorgvuldige werk en de keus uit het ruime assortiment aan leersoorten en kleuren hebben we nu 5 "nieuwe stoelen". Uitstekende kwaliteit voor een mooie
prijs.